top of page
gertrudes draudze

"AA" atbalsta grupas tikšanās

17.oktobrī, pl.18.30, Ģertrūdes draudzes pagraba stāva telpās, pirmā tikšanās visiem tiem, kuri vēlas saņemt atbalstu ceļā, vai esot jau uz pilnīgās skaidrības ceļa.

Pasaulē šo tikšanos sauc par "AA", jeb anonīmo alkoholiķu tikšanās. Lai arī šādas grupas Rīgā ir pietiekamā daudzumā, tomēr kā ticīgi cilvēki labi apzināmies, ka vieni paši bez Dieva un iestāšanos lūgšanās vienam par otru, ir grūti šo postošo atkarību uzvarēt.

Vakara gaitā būs ne tikai pārrunas par aktuālām tēmām, dalīšanās ar pieredzi, bet arī iespēja kopīgi aizlūgt un saņemt personīgu aizlūgšanu par aktuālo problēmu.


Grupa ir atvērta gan vīriešiem, gan sievietēm, visiem kuri vēlas dzīvot skaidrības pilnu dzīvi.


"Nav nekāds noslēpums, ka arī tad, kad ejam pa ticības ceļu, par Kristus dāvāto brīvību ir grūti jācīnās dēļ dvēseles ievainojumiem, ģimenēs saņemtā mantojuma, iegūtām atkarībām. Varbūt tieši tādēļ, ka kristīgi ticīgā cilvēka dzīves standarti ir ļoti augsti mūsu acīs, visbiežāk mēģinām ar šo problēmu tikt galā vieni paši, slēpjot no tuvākajiem, no ticības brāļiem un māsām, kaunoties, ka esam atkarības sagūstīti. Tomēr arī es pats savā dzīvē esmu pieredzējis Dieva dāvāto brīvību, kura iesākās jau gandrīz pirms 30 gadiem. Tādēļ saku, ka Dievam nav neiespējamu lietu, bet uzvara pār atkarību ir ne tikai jāiegūst, bet vēl vairāk jānotur un jānosargā. To iespējams izdarīt tikai kopā esot.

Šīs grupas vadītāji būsim mēs, Krists Kalniņš un Toms Juhņēvičs. Uz drīzu tikšanos. Lai Dievs svētī un pasargā cauri šai vienai dienai, ka paliekam skaidrībā turoties pie Kristus dāvātās Žēlastības.

Sirsnībā,

māc. Krists Kalniņš"


Komentarze


bottom of page