top of page
  • Ģertrūdes draudze

“Drošsirdīgs vīrietis” - spēka (power up) seminārs

19. un 26. jūnijā, kā arī 10. jūlijā Ģertrūdē notiks spēka (power up) seminārs „Drošsirdīgs vīrietis”. Tā mērķis ir drošā vidē no jauna aktualizēt tādus tematus kā vīzija par vīrišķību jeb kāda ir Dieva vīzija par vīrišķību, ko Dievs ir dāvājis, lai vīzija kļūtu par katra vīrieša ikdienu, un kā palikt Svētā Gara spēka piepildītiem, izdzīvojot vīrišķības dāvanu.


Laikā, kad vīrišķības identitāte un loma sabiedrībā tiek samazināta un apdraudēta, mums, kristīgiem vīriem, ir jāatrod veids, kā dziļāk un pilnīgāk savienoties ar Dieva Gara Patiesību un Spēku, lai pretī visiem kārdinājumiem un izaicinājumiem varam satvert vīrišķības svētību, ar kuru Dievs ir apveltījis katru vīrieti.


Svētajos Rakstos Jēzus apliecina: „Es tev saku: tu esi Pēteris, un uz šīs klints es celšu savu Baznīcu, un elles vārti to neuzveiks.” (Mateja evaņģēlijs 16:18)


Semināra laikā būs iespēja mazajās grupās pārrunāt vakara tēmu, individuālā sarunā satikties ar mācītāju Aldi Elbertu vai Kristu Kalniņu, saņemt aizlūgšanas par aktuāliem jautājumiem.


Seminārs norisināsies Ģertrūdes baznīcā 19. un 26. jūnijā, kā arī 10. jūlijā plkst. 18.30-20.30. Dalība seminārā par ziedojumiem.


Lai pieteiktu dalību, lūdzam aizpildīt šo reģistrēšanās formu. Aizpildot šo anketu un nosūtot informāciju, Jūs piekrītat, ka Jūsu personas dati (obligāti aizpildāmie lauki) tiks apstrādāti šādam mērķim: spēka (power up) semināra „Drošsirdīgs vīrietis” organizēšana. Iesniegtā informācija pēc semināra norises netiks izmantota.



“Katrs lai dod tā, kā iesaka sirds, nevis ar sarūgtinājumu vai piespiedu kārtā: priecīgu devēju Dievs mīl. Dievs spēj jums dot pārpilnībā visādu žēlastību, lai jums visa būtu diezgan vienmēr un visur un jūs būtu pārplūstoši dedzībā uz katru labu darbu.” / II Kor 9:7-8/

Ar savu ziedošanu mēs paklausām Dieva aicinājumam un paveram durvis sev un citiem uz

dzīvām un tuvām attiecībām ar Dievu.

Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas 

Rīgas Vecā Svētās Ģertrūdes draudze

Ģertrūdes iela 8, Rīga, LV-1010
tālr. nr.: 22002211
e-pasts: kanceleja@gertrude.lv

Reliģiskās organizācijas
Reģ. Nr.: 90000293463

Bankas rekvizīti: AS Swedbank
LV40HABA0551005116532

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify
karte-02.png

© 2020 Gertrude.lv. All Rights Reserved.

bottom of page